Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 25. 4. 2021
18:33
Radiace a monstra: Hororová hra tě zavede do Černobylu. Tvůrci už oznámili i datum vydání plné verze.Radiace a monstra: Hororová hra tě zavede do Černobylu. Tvůrci už oznámili i datum vydání plné verze.
15:08
Fu*k Jake Paul, skandovali diváci během zápasu UFC. Kontroverzní Youtuber mezitím v aréně provokoval bývalého bojovníka.Fu*k Jake Paul, skandovali diváci během zápasu UFC. Kontroverzní Youtuber mezitím v aréně provokoval bývalého bojovníka.
Sobota 24. 4. 2021
20:11
Marvel chystá Captain America 4. Nový film se soustředí na Sama a napíší ho tvůrci Falcon a Winter Soldier.Marvel chystá Captain America 4. Nový film se soustředí na Sama a napíší ho tvůrci Falcon a Winter Soldier.
19:19
Zlaté maliny za nejhorší filmy rozdány: Filmovou anticenu získal erotický film z Netflixu či herecký výkon v Boratovi 2.Zlaté maliny za nejhorší filmy rozdány: Filmovou anticenu získal erotický film z Netflixu či herecký výkon v Boratovi 2.
18:35
Biden uznal genocidu Arménů. Očekává se zhoršení vztahů USA a Turecka.Biden uznal genocidu Arménů. Očekává se zhoršení vztahů USA a Turecka.
15:33
Conor McGregor koupil bar, ve kterém napadl starého muže. MMA bojovník mu do něj zakázal vstup.Conor McGregor koupil bar, ve kterém napadl starého muže. MMA bojovník mu do něj zakázal vstup.
14:40
Havárie vody zasáhla třetinu Brna. Dodávky by se měly obnovit do půlnoci.Havárie vody zasáhla třetinu Brna. Dodávky by se měly obnovit do půlnoci.