Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 24. 3. 2021
8:56
2. série Zaklínače nabírá nové herce. Čarodějku Phillipu Eilhart ztvární černoška.2. série Zaklínače nabírá nové herce. Čarodějku Phillipu Eilhart ztvární černoška.
Úterý 23. 3. 2021
15:47
Byla to královna. Hegerové skládají úctu politici, známé osobnosti i Hrad.Byla to královna. Hegerové skládají úctu politici, známé osobnosti i Hrad.
14:46
Takto vypadá první virtuální dům na světě. Majitel za něj zaplatil půl milionu dolarů.Takto vypadá první virtuální dům na světě. Majitel za něj zaplatil půl milionu dolarů.
10:44
Sčítání lidu 2021 začne už v pátek. K čemu je dobré a proč je povinné?.Sčítání lidu 2021 začne už v pátek. K čemu je dobré a proč je povinné?.
8:32
Ukrajinské město si chce změnit název na New York. Věří, že tak přitáhne turisty i peníze.Ukrajinské město si chce změnit název na New York. Věří, že tak přitáhne turisty i peníze.
7:29
Godzilla vs. Kong láká finálním trailerem. Vládnout může jen jedno alfa monstrum.Godzilla vs. Kong láká finálním trailerem. Vládnout může jen jedno alfa monstrum.
Pondělí 22. 3. 2021
21:40
Babiš a Zeman se bavili o pudinku. O výměně ministrů prý řeč nebyla.Babiš a Zeman se bavili o pudinku. O výměně ministrů prý řeč nebyla.