Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 17. 2. 2021
18:14
Emma Stone je Cruella ze 101 dalmatinů. Film se soustředí na kriminální činnost slavné záporačky.Emma Stone je Cruella ze 101 dalmatinů. Film se soustředí na kriminální činnost slavné záporačky.
17:08
Fortuna vypsala kurzy na budoucího premiéra. Vede Bartoš, vsadit si můžeš i na to, že se ostříhá na ježka.Fortuna vypsala kurzy na budoucího premiéra. Vede Bartoš, vsadit si můžeš i na to, že se ostříhá na ježka.
16:11
Office od Microsoftu je již dostupný pro iPady. Dělá z nich ještě lepší pracovní nástroje.
14:36
13:44
Kompenzační bonus pro OSVČ bude tisícovka denně. Platit začne zpětně od začátku února.Kompenzační bonus pro OSVČ bude tisícovka denně. Platit začne zpětně od začátku února.
12:11
Svůj značkový skútr můžeš mít i ty. Nová kolekce doplňků Supreme na jaro/léto 2021 bude dostupná již od 18. února.Svůj značkový skútr můžeš mít i ty. Nová kolekce doplňků Supreme na jaro/léto 2021 bude dostupná již od 18. února.
10:50
Policie znovu zasahuje v sídle FAČR. Probíhá akce Dezinfekce.Policie znovu zasahuje v sídle FAČR. Probíhá akce Dezinfekce.
10:37
Vědci vyvíjejí nový lék na koronavirus. V klinických testech obstál na výbornou, u fretky do dne potlačil nákazu.
10:14
Blatný nevyloučil uzavření dalších okresů. Kapacity lůžek jsou v řadě krajů vyčerpané.Blatný nevyloučil uzavření dalších okresů. Kapacity lůžek jsou v řadě krajů vyčerpané.
8:30
Eva Green si zahraje v novém filmu o Třech mušketýrech. Přidá se k nim i černošský mušketýr.Eva Green si zahraje v novém filmu o Třech mušketýrech. Přidá se k nim i černošský mušketýr.
7:18
Na Slovensku došlo k brutální vraždě. Obviněný si prý chtěl vyzkoušet, „jaké je to zabít člověka“.
Úterý 16. 2. 2021