Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 15. 10. 2020
8:40
Nový Spider-Man se ukazuje v nové grafice. Miles Morales a Peter Parker jsou hvězdami nového traileru.Nový Spider-Man se ukazuje v nové grafice. Miles Morales a Peter Parker jsou hvězdami nového traileru.
7:00
Česko hlásí 9 544 nově nakažených za jeden den. Skoro 140 lidí s koronavirem tento týden zemřelo.Česko hlásí 9 544 nově nakažených za jeden den. Skoro 140 lidí s koronavirem tento týden zemřelo.
Středa 14. 10. 2020
19:48
Hasan nemá čas nenávidět. Pusť si žhavou novinku a připrav se na album Prototyp, které vyjde již tento měsíc.Hasan nemá čas nenávidět. Pusť si žhavou novinku a připrav se na album Prototyp, které vyjde již tento měsíc.
18:23
Anya Taylor Joy je nová, mladší Furiosa. Dočkáme se dalšího Mad Maxe se stejnými tvůrci.Anya Taylor Joy je nová, mladší Furiosa. Dočkáme se dalšího Mad Maxe se stejnými tvůrci.
13:08
Lupič s pistolí na kuličky v Praze přepadl banku. Zaměstnanec mu ze strachu dal několik desítek tisíc korun.Lupič s pistolí na kuličky v Praze přepadl banku. Zaměstnanec mu ze strachu dal několik desítek tisíc korun.
11:02
Animovaný hit Wolfwalkers chytil za srdce i ty největší tvrďáky. Trailer představuje emotivní příběh o přírodě a zvířatech.Animovaný hit Wolfwalkers chytil za srdce i ty největší tvrďáky. Trailer představuje emotivní příběh o přírodě a zvířatech.