Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 27. 9. 2020
12:33
Influencerka se živí fotkami svých nohou. Ročně si dokáže vydělat i přes milion korun.Influencerka se živí fotkami svých nohou. Ročně si dokáže vydělat i přes milion korun.
9:24
Vin Diesel vydal vlastní zamilovanou skladbu. Zpívá v ní o ženě, do níž se zamiloval, i když ji nezná.
Sobota 26. 9. 2020
19:15
Kdo se stal nejobdivovanějším člověkem světa? V žebříčku se umístili Elon Musk, papež František či Greta Thunberg.Kdo se stal nejobdivovanějším člověkem světa? V žebříčku se umístili Elon Musk, papež František či Greta Thunberg.
16:48
Separ a Emma Drobná o láskách na jednu noc: Chci tě tahat za vlasy na hotelu, ve sprchovém koutu, na gauči i v posteli.Separ a Emma Drobná o láskách na jednu noc: Chci tě tahat za vlasy na hotelu, ve sprchovém koutu, na gauči i v posteli.
13:11
12:29
Sleduj skvělý trailer pro první oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v něm vede revoluci v ulicích Chicaga.Sleduj skvělý trailer pro první oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v něm vede revoluci v ulicích Chicaga.