Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 3. 9. 2020
12:37
11:44
Děti se vydají na ostrov plný masožravých dinosaurů. Nový Jurský svět na Netflixu bude napínavý animovaný seriál.Děti se vydají na ostrov plný masožravých dinosaurů. Nový Jurský svět na Netflixu bude napínavý animovaný seriál.
9:14
Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu.Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu.
8:35
Značka, při jejímž zrodu stál Pharrell Williams. ICE CREAM představuje kolekci podzim/zima 2020 plnou skvělých kouskůZnačka, při jejímž zrodu stál Pharrell Williams. ICE CREAM představuje kolekci podzim/zima 2020 plnou skvělých kousků
Středa 2. 9. 2020
19:15
Teenagerka se kvůli TikToku předávkovala léky na alergii a zemřela. Chtěla užít co nejvíce pilulek, aby halucinovala.Teenagerka se kvůli TikToku předávkovala léky na alergii a zemřela. Chtěla užít co nejvíce pilulek, aby halucinovala.
18:44
Lidé létají o 80 % méně než před rokem. Situace je horší, než aerolinky čekaly.
17:08
Hororový seriál The Haunting of Bly Manor bude plný démonů. Jednoho z nich v traileru umlčelo malé děvčátko.Hororový seriál The Haunting of Bly Manor bude plný démonů. Jednoho z nich v traileru umlčelo malé děvčátko.
14:44
Pil C, Dokkeytino, Sima i Benny Cristo budou hosty na Egově albu. Egotron je jedním z nejkrásnějších fyzických nosičů.Pil C, Dokkeytino, Sima i Benny Cristo budou hosty na Egově albu. Egotron je jedním z nejkrásnějších fyzických nosičů.
14:21
Příspěvek 5000 korun pro důchodce vláda schválila. Mám velkou radost, uvedla Schillerová.Příspěvek 5000 korun pro důchodce vláda schválila. Mám velkou radost, uvedla Schillerová.
13:55
Raperku Mishalu si prý nemůžeš koupit, protože si vydělá sama. V klipu má Separa a Porsche a rozhazuje stodolarovky.Raperku Mishalu si prý nemůžeš koupit, protože si vydělá sama. V klipu má Separa a Porsche a rozhazuje stodolarovky.
13:28
Začíná soud s komplici střelby v Charlie Hebdo. Časopis opět otiskl karikatury Mohameda.Začíná soud s komplici střelby v Charlie Hebdo. Časopis opět otiskl karikatury Mohameda.