Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 27. 9. 2020
9:24
Vin Diesel vydal vlastní zamilovanou skladbu. Zpívá v ní o ženě, do níž se zamiloval, i když ji nezná.
Sobota 26. 9. 2020
19:15
Kdo se stal nejobdivovanějším člověkem světa? V žebříčku se umístili Elon Musk, papež František či Greta Thunberg.Kdo se stal nejobdivovanějším člověkem světa? V žebříčku se umístili Elon Musk, papež František či Greta Thunberg.
16:48
Separ a Emma Drobná o láskách na jednu noc: Chci tě tahat za vlasy na hotelu, ve sprchovém koutu, na gauči i v posteli.Separ a Emma Drobná o láskách na jednu noc: Chci tě tahat za vlasy na hotelu, ve sprchovém koutu, na gauči i v posteli.
13:11
12:29
Sleduj skvělý trailer pro první oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v něm vede revoluci v ulicích Chicaga.Sleduj skvělý trailer pro první oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v něm vede revoluci v ulicích Chicaga.
10:56
Beth má obrovský šachový talent, ale je také závislá na sedativech. Netflix uvede adaptaci románu The Queen's Gambit.Beth má obrovský šachový talent, ale je také závislá na sedativech. Netflix uvede adaptaci románu The Queen's Gambit.
9:16
Pátek 25. 9. 2020