Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 7. 8. 2020
13:43
Cardi B se chce nechat svázat, ale nevaří a neuklízí. Rapuje o sexu a úchylnostech, které má ráda.Cardi B se chce nechat svázat, ale nevaří a neuklízí. Rapuje o sexu a úchylnostech, které má ráda.
11:51
Čeští hasiči pracují v troskách bejrútského přístavu. Pohybují se do 500 metrů o epicentra výbuchu.Čeští hasiči pracují v troskách bejrútského přístavu. Pohybují se do 500 metrů o epicentra výbuchu.
10:27
Bejrút před a po explozi: Vedle stometrového kráteru zůstala stát jen česká stavba.Bejrút před a po explozi: Vedle stometrového kráteru zůstala stát jen česká stavba.
8:08
VIDEO: Svatební focení a úsměvy šťastné nevěsty přerušil výbuch. Takto zachytil explozi v Bejrútu svatební fotograf.VIDEO: Svatební focení a úsměvy šťastné nevěsty přerušil výbuch. Takto zachytil explozi v Bejrútu svatební fotograf.
Čtvrtek 6. 8. 2020
19:31
18:00
Matrix je metaforou pro transgender identitu, potvrdila režisérka legendárního filmu.Matrix je metaforou pro transgender identitu, potvrdila režisérka legendárního filmu.
16:15
Sleduj NSFW trailer pro 2. sérii The Boys. Superhrdinové trhají lidi na kusy a všude stříkají litry krve.Sleduj NSFW trailer pro 2. sérii The Boys. Superhrdinové trhají lidi na kusy a všude stříkají litry krve.
12:15
Policie pátrá po dvou 16letých mladících. Šli se koupat do Sázavy a nevrátili se.Policie pátrá po dvou 16letých mladících. Šli se koupat do Sázavy a nevrátili se.
11:54
Kouření marihuany neprospívá tvému srdci. Může dokonce způsobit vážné komplikace, uvádí nové medicínské stanovisko.
11:16
Česko čeká týden tropického počasí. Podle meteorologů bude minimálně do poloviny příštího týden jasno s minimem oblaků a teplotami kolem třiceti stupňů.Česko čeká týden tropického počasí. Podle meteorologů bude minimálně do poloviny příštího týden jasno s minimem oblaků a teplotami kolem třiceti stupňů.
11:00
Facebook smazal Trumpovi video. Tvrdil v něm, že děti jsou imunní vůči Covid-19.Facebook smazal Trumpovi video. Tvrdil v něm, že děti jsou imunní vůči Covid-19.