Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 29. 8. 2020
Pátek 28. 8. 2020
16:11
Ženy natáčejí, jak jim kolemjdoucí muži koukají na zadek. Stačí mobil se zapnutým nahráváním v kapse.Ženy natáčejí, jak jim kolemjdoucí muži koukají na zadek. Stačí mobil se zapnutým nahráváním v kapse.
14:08
Praha je oranžová. Nákaza koronavirem se více šíří, získala vyšší stupeň pohotovosti.Praha je oranžová. Nákaza koronavirem se více šíří, získala vyšší stupeň pohotovosti.
12:52
Jak zvýšit cenu domu v USA? Stačí odstranit jakékoli zmínky o tom, že v něm žila černošská rodina.Jak zvýšit cenu domu v USA? Stačí odstranit jakékoli zmínky o tom, že v něm žila černošská rodina.
8:33
Call of Duty: Black Ops Cold War zobrazí špionážní válku mezi USA a Ruskem. Podívej se na dechberoucí trailery v next-gen grafice.Call of Duty: Black Ops Cold War zobrazí špionážní válku mezi USA a Ruskem. Podívej se na dechberoucí trailery v next-gen grafice.
7:58
Majetky nejbohatších lidí světa stále rostou. Elon Musk i Jeff Bezos pokořili nové hranice.Majetky nejbohatších lidí světa stále rostou. Elon Musk i Jeff Bezos pokořili nové hranice.
Čtvrtek 27. 8. 2020
20:05
Lupič chtěl vykrást chatu, našel v ní pouze slivovici. Po jejím vypití usnul a našli ho majitelé objektu.Lupič chtěl vykrást chatu, našel v ní pouze slivovici. Po jejím vypití usnul a našli ho majitelé objektu.
19:20
Muž v Praze bývalé přítelkyni demoloval byt. Měl u sebe 100 gramů pervitinu.Muž v Praze bývalé přítelkyni demoloval byt. Měl u sebe 100 gramů pervitinu.