Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 26. 8. 2020
12:44
Plovoucí koule v Singapuru je prvním Apple obchodem na vodě. Futuristická stavba je jako vystřižená z Westworldu.Plovoucí koule v Singapuru je prvním Apple obchodem na vodě. Futuristická stavba je jako vystřižená z Westworldu.
9:30
Avengers se spojují v akčním traileru. Očekávaná hra, ve které se obětuje Captain America, vychází už za pár dníAvengers se spojují v akčním traileru. Očekávaná hra, ve které se obětuje Captain America, vychází už za pár dní
8:50
Nový seriál o Trumpovi ukáže, jaký měl vztah se šéfem FBI. Amerického prezidenta si zahraje Brendan Gleeson.Nový seriál o Trumpovi ukáže, jaký měl vztah se šéfem FBI. Amerického prezidenta si zahraje Brendan Gleeson.
8:16
Rusko odtajnilo video z masivní jaderné zkoušky. Takto vypadal výbuch největší bomby světa.Rusko odtajnilo video z masivní jaderné zkoušky. Takto vypadal výbuch největší bomby světa.
Úterý 25. 8. 2020
18:51
Louis Vuitton vstupuje do světa skateboardingu. Módní značka pod svá křídla vzala jezdce Luciena Clarka.Louis Vuitton vstupuje do světa skateboardingu. Módní značka pod svá křídla vzala jezdce Luciena Clarka.
18:17
Aktivistka Greta Thunberg se vrací do školy. Čeho se jí za poslední rok podařilo dosáhnout?Aktivistka Greta Thunberg se vrací do školy. Čeho se jí za poslední rok podařilo dosáhnout?
16:28
Nahý chlapík se rozhodl otestovat myčku. Podle majitele mohl skončit v nemocnici.Nahý chlapík se rozhodl otestovat myčku. Podle majitele mohl skončit v nemocnici.