Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 25. 8. 2020
11:52
V Poslanecké sněmovně se objevil koronavirus. Nakaženým má být vládní poslanec.V Poslanecké sněmovně se objevil koronavirus. Nakaženým má být vládní poslanec.
10:53
Muži se podařilo natočit 6 vodních smrští. Mexický záliv se stal místem famózního přírodního divadla.Muži se podařilo natočit 6 vodních smrští. Mexický záliv se stal místem famózního přírodního divadla.
Pondělí 24. 8. 2020
21:32
Takto blízko Země ještě žádný asteroid neproletěl. Tělesa, která prolétala v kratší vzdálenosti, nás všechna rovnou trefila.Takto blízko Země ještě žádný asteroid neproletěl. Tělesa, která prolétala v kratší vzdálenosti, nás všechna rovnou trefila.
20:15
Mladíci na TikToku si hrají na oběti holocaustu. Pobuřující videa čelí ostré kritice především ze strany Židů.Mladíci na TikToku si hrají na oběti holocaustu. Pobuřující videa čelí ostré kritice především ze strany Židů.
19:44
Policie pátrá po muži, který objímal náhodné lidi v obchodním domě. Toto je moje Covid obejmutí, už ho máš i ty, říkal jim.Policie pátrá po muži, který objímal náhodné lidi v obchodním domě. Toto je moje Covid obejmutí, už ho máš i ty, říkal jim.
18:01
Harley Quinn se pokusí zabít Supermana. Suicide Squad: Kill the Justice League je epická komiksová hra od tvůrců Arkham trilogie.Harley Quinn se pokusí zabít Supermana. Suicide Squad: Kill the Justice League je epická komiksová hra od tvůrců Arkham trilogie.
15:38
Fanoušci Paris Saint-Germain neunesli prohru proti Bayernu. Po finále Ligy mistrů začali rozbíjet obchody.Fanoušci Paris Saint-Germain neunesli prohru proti Bayernu. Po finále Ligy mistrů začali rozbíjet obchody.
14:17
V traileru pro Batmana se ukázal i Colin Farrell a jeho Penquin. Nikdo ho však díky geniálnímu make-upu nepoznal.V traileru pro Batmana se ukázal i Colin Farrell a jeho Penquin. Nikdo ho však díky geniálnímu make-upu nepoznal.
12:17
42 tisíc korun za absolutní nicnedělání. V Německu dostanou stipendium ti, kteří vymyslí, jak co nejvíce nic neudělat.42 tisíc korun za absolutní nicnedělání. V Německu dostanou stipendium ti, kteří vymyslí, jak co nejvíce nic neudělat.