Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 24. 8. 2020
10:08
Nový rekord v přenosu dat. S touto technologií rychlého internetu bys celý Netflix stáhl za méně než sekundu.Nový rekord v přenosu dat. S touto technologií rychlého internetu bys celý Netflix stáhl za méně než sekundu.
Neděle 23. 8. 2020
23:37
Bayern Mnichov vítězí v Lize Mistrů. Neymarovo PSG nevstřelilo ani gól.Bayern Mnichov vítězí v Lize Mistrů. Neymarovo PSG nevstřelilo ani gól.
13:51
Influencer z TikToku organizoval během koronakrize party. Starosta mu nechal vypnout elektřinu i vodu.Influencer z TikToku organizoval během koronakrize party. Starosta mu nechal vypnout elektřinu i vodu.
11:54
Vyšly první recenze na Tenet. Je z něj nezapomenutelný filmový zážitek, nebo jen akční film bez myšlenky?Vyšly první recenze na Tenet. Je z něj nezapomenutelný filmový zážitek, nebo jen akční film bez myšlenky?
11:13
Gándhího brýle se prodaly za více než 7 milionů korun. Aukční dům jejich cenu odhadl na zlomek konečné nabídkyGándhího brýle se prodaly za více než 7 milionů korun. Aukční dům jejich cenu odhadl na zlomek konečné nabídky
10:20
Od září Facebook mění svůj vzhled. Už následující měsíc se dočkáme trvalé změny.Od září Facebook mění svůj vzhled. Už následující měsíc se dočkáme trvalé změny.
9:41
Kalifornský guvernér žádá Austrálii o pomoc. Důvodem jsou obrovské požáry.Kalifornský guvernér žádá Austrálii o pomoc. Důvodem jsou obrovské požáry.
8:51
Gal Gadot chytá blesky svým lasem. Wonder Woman 2 bude komiksovým filmem roku.Gal Gadot chytá blesky svým lasem. Wonder Woman 2 bude komiksovým filmem roku.
Sobota 22. 8. 2020
19:33
Akce Ostrava Pride se zúčastnily stovky lidí. „Láska nezná hranic,“ stálo na transparentech.Akce Ostrava Pride se zúčastnily stovky lidí. „Láska nezná hranic,“ stálo na transparentech.
18:23
Koronavirus v Salvadoru nahradil zabijáky z gangů. Úmrtí kvůli covidu-19 vrátila hrobařům ztracenou práci.Koronavirus v Salvadoru nahradil zabijáky z gangů. Úmrtí kvůli covidu-19 vrátila hrobařům ztracenou práci.
17:12
Známého sériového vraha odsoudili na doživotí. Pozůstalým a obětem se omluvil.Známého sériového vraha odsoudili na doživotí. Pozůstalým a obětem se omluvil.