Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 28. 7. 2020
11:26
Ve věku 95 let zemřela herečka Božena Böhmová. Proslavila se rolemi v Chalupářích, Nemocnici na kraji města či Ženě za pultem.
11:01
Sleduj Supermana v černém obleku. Zack Snyder by raději spálil celý film, než aby použil záběry, které natočil Joss Whedon.Sleduj Supermana v černém obleku. Zack Snyder by raději spálil celý film, než aby použil záběry, které natočil Joss Whedon.
10:18
V oblíbené rakouské turistické obci se nakazilo 62 zaměstnanců hotelů.V obci St. Wolfgang im Salzkammergut je zasaženo až 17 společností provozujících ubytování a jeden obchod.
9:41
Identická dvojčata z Británie, která chtějí všechno dělat spolu: Jedí spolu, sprchují se spolu a dělí se i o přítele.Identická dvojčata z Británie, která chtějí všechno dělat spolu: Jedí spolu, sprchují se spolu a dělí se i o přítele.
8:33
Zaměstnanci Googlu budou mít home office i v roce 2021. Rozhodnutí se bude týkat téměř 200 000 pracovníků.
8:02
Zaklínač dostane prequelový seriál! Poznáme v něm zcela prvního Zaklínače a začátek bojování s monstryZaklínač dostane prequelový seriál! Poznáme v něm zcela prvního Zaklínače a začátek bojování s monstry
7:23
Sleduj nové Rytmusovy Rapíky starej matere. Vozí se ve vysokozdvižném vozíku a rapuje Kures Funk.Sleduj nové Rytmusovy Rapíky starej matere. Vozí se ve vysokozdvižném vozíku a rapuje Kures Funk.
Pondělí 27. 7. 2020
22:21
Vztahy mezi Čínou a USA se vyostřují: Číňané obsadili americký konzulát ve městě Čcheng-tu.Vztahy mezi Čínou a USA se vyostřují: Číňané obsadili americký konzulát ve městě Čcheng-tu.
21:54
Do konce Vikingů zbývá už jen pár epizod. Nové video odhaluje, zda Bjorn přežil poslední část.Do konce Vikingů zbývá už jen pár epizod. Nové video odhaluje, zda Bjorn přežil poslední část.
20:01
Ve Vietnamu evakuují 80 tisíc turistů kvůli třem nakaženým. Po sto klidných dnech opět hlásí případy koronaviru.Ve Vietnamu evakuují 80 tisíc turistů kvůli třem nakaženým. Po sto klidných dnech opět hlásí případy koronaviru.
19:21
Lovecraft Country nahradí Stranger Things jako dospělý fantasy seriál. Nový trailer odhaluje příšery a našlapanou akci.Lovecraft Country nahradí Stranger Things jako dospělý fantasy seriál. Nový trailer odhaluje příšery a našlapanou akci.
18:33
Poslankyně Hyťhová odešla z hnutí SPD. Více a více jsem poznávala její skutečnou podnikatelskou podstatu, říká.Poslankyně Hyťhová odešla z hnutí SPD. Více a více jsem poznávala její skutečnou podnikatelskou podstatu, říká.
16:56
Pražské rapové duo PAST se v klipu dostalo do útrob metra. Poslouchej jejich experimentální temnou jízdu Krajina bez dveří.Pražské rapové duo PAST se v klipu dostalo do útrob metra. Poslouchej jejich experimentální temnou jízdu Krajina bez dveří.
16:28
Slovenského poslance vyhodili z banky, protože si odmítl nasadit roušku:„Nebudu si ničit zdraví dýcháním vlastního CO2, napsal.“
15:41
Ve věku 94 let zemřel herec Jan Skopeček. Znát ho můžeš z filmů Dobrý voják Švejk nebo Marečku, podejte mi pero. (CNN Prima News)