Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 19. 8. 2020
18:01
Co říká Rytmus o MMA zápasu youtuberů Explo vs. Vláďa? O názor se podělil i Karlos Vémola a Jirka Král.Co říká Rytmus o MMA zápasu youtuberů Explo vs. Vláďa? O názor se podělil i Karlos Vémola a Jirka Král.
12:11
Vykřikoval rasistické urážky, tak ho jeden z cestujících v metru vypnul. Provokující chlapík padl na zem jako podťatý.Vykřikoval rasistické urážky, tak ho jeden z cestujících v metru vypnul. Provokující chlapík padl na zem jako podťatý.
10:30
Ve švýcarském městě padal čokoládový sníh. Ve fabrice Lindt se pokazila ventilace.Ve švýcarském městě padal čokoládový sníh. Ve fabrice Lindt se pokazila ventilace.
9:32
Stein27 kritizuje české školství, učitelé se mu snažili zbortit sny. Poslouchej novinku z debutového alba Teorie pádu.Stein27 kritizuje české školství, učitelé se mu snažili zbortit sny. Poslouchej novinku z debutového alba Teorie pádu.
8:51
Zoufalý Lukašenko opět volal Putinovi. Ruský prezident varoval západní lídry, aby se do Běloruska nemíchali.Zoufalý Lukašenko opět volal Putinovi. Ruský prezident varoval západní lídry, aby se do Běloruska nemíchali.
Úterý 18. 8. 2020
19:49
19:17
14letá ruská influencerka porodila dceru. Dítě chce vychovávat se svým 11letým přítelem.14letá ruská influencerka porodila dceru. Dítě chce vychovávat se svým 11letým přítelem.