Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 16. 8. 2020
18:51
Babiš říká, že EU by měla povzbudit Bělorusy v revoluci. Podporu demonstrantům vyjádřili i další politici.Babiš říká, že EU by měla povzbudit Bělorusy v revoluci. Podporu demonstrantům vyjádřili i další politici.
17:33
Policisté zajistili extázi ve tvaru hlavy Donalda Trumpa. Upozorňují na její nebezpečný chemický obsah.Policisté zajistili extázi ve tvaru hlavy Donalda Trumpa. Upozorňují na její nebezpečný chemický obsah.
14:31
12:15
Skvělá virtuální hudební show The Weeknda na TikToku. Zpěvák vybral 350 tisíc na dobrou věc, dalších 300 tisíc věnoval Bejrútu.Skvělá virtuální hudební show The Weeknda na TikToku. Zpěvák vybral 350 tisíc na dobrou věc, dalších 300 tisíc věnoval Bejrútu.
11:33
Počet slonů v Keni se zdvojnásobil. Pro pytláky již nejsou až tak zajímaví.Počet slonů v Keni se zdvojnásobil. Pro pytláky již nejsou až tak zajímaví.
8:52
Zemřel bratr Donalda Trumpa. Prezident USA ho označil za svého nejlepšího přítele.Zemřel bratr Donalda Trumpa. Prezident USA ho označil za svého nejlepšího přítele.
8:19
Grónské ledovce přesáhly bod zlomu, definitivně roztají. Vědci říkají, že už to nedokážeme změnit.Grónské ledovce přesáhly bod zlomu, definitivně roztají. Vědci říkají, že už to nedokážeme změnit.
Sobota 15. 8. 2020
16:49
Do Polska přijede dalších 1 000 amerických vojáků. Varšava o to dlouho žádala, bojí se útoku Ruska.Do Polska přijede dalších 1 000 amerických vojáků. Varšava o to dlouho žádala, bojí se útoku Ruska.
15:03
Manažer Volkswagenu si nahrál tajnou schůzku vedení firmy. Policie později našla jeho mrtvolu v ohořelém autě.Manažer Volkswagenu si nahrál tajnou schůzku vedení firmy. Policie později našla jeho mrtvolu v ohořelém autě.