Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 11. 8. 2020
9:36
Hilary Swank se v seriálu od Netflixu vydává na Mars. Vydrží 3 roky ve vesmíru oddělená od rodiny, která ji potřebuje?Hilary Swank se v seriálu od Netflixu vydává na Mars. Vydrží 3 roky ve vesmíru oddělená od rodiny, která ji potřebuje?
8:28
Do Prahy přiletěl americký ministr zahraničí Mike Pompeo. Setká se s českým ministrem zahraničí Tomášem Petříčkem. (Twitter)
Pondělí 10. 8. 2020
22:55
V Bělorusku pokračují protesty, policie mlátí demonstranty. Nedopustím žádný Majdan, vzkazuje diktátor Lukašenko.V Bělorusku pokračují protesty, policie mlátí demonstranty. Nedopustím žádný Majdan, vzkazuje diktátor Lukašenko.
20:20
16:32
Toto je FIFA 21. Miliony hráčů od koupě nového ročníku pravděpodobně neodradí ani minimum inovací či ošklivý obal hry.Toto je FIFA 21. Miliony hráčů od koupě nového ročníku pravděpodobně neodradí ani minimum inovací či ošklivý obal hry.
14:32
V síti vydává vlastní merch. Lidé jsou pobouřeni.V síti vydává vlastní merch. Lidé jsou pobouřeni.
11:34
Toto je nejdražší rouška proti koronaviru na světě. Zdobí ji 3600 diamantů a bílé zlato.Toto je nejdražší rouška proti koronaviru na světě. Zdobí ji 3600 diamantů a bílé zlato.
9:09
V Bělorusku vypukly po volbách nepokoje. Diktátor Lukašenko povolal armádu a omezil internet.V Bělorusku vypukly po volbách nepokoje. Diktátor Lukašenko povolal armádu a omezil internet.