Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 14. 7. 2020
12:56
Nákaza v dětském táboře na Plzeňsku. Všech 80 děti musí kvůli koronaviru do karantény.Nákaza v dětském táboře na Plzeňsku. Všech 80 děti musí kvůli koronaviru do karantény.
12:12
Žena během jedné cesty výtahem nakazila 71 lidí koronavirem. Sama prý přitom neprojevovala žádné symptomy.
11:20
Jsem překvapen, že mě ještě nezabili, konstatuje Tekashi. Vysmívá se fejkovým fanouškům, kteří podporují umělce až po smrti.Jsem překvapen, že mě ještě nezabili, konstatuje Tekashi. Vysmívá se fejkovým fanouškům, kteří podporují umělce až po smrti.
10:03
Moderátor legendárních Mythbusters zemřel ve věku 49 let. V televizní show budoval elektroniku i roboty.Moderátor legendárních Mythbusters zemřel ve věku 49 let. V televizní show budoval elektroniku i roboty.
8:47
16 Čechů se v červenci ze zahraničí vrátilo s koronavirem. Není to žádné statisticky významné číslo, uklidňuje Vojtěch.16 Čechů se v červenci ze zahraničí vrátilo s koronavirem. Není to žádné statisticky významné číslo, uklidňuje Vojtěch.
8:21
Disneyland na Floridě se opět otevřel. Ve stejný den přibyl v americkém státě rekordní počet nakažených.
7:31
Policie našla tělo v jezeře v Kalifornii. Zřejmě patří ztracené herečce známé z muzikálu Glee.Policie našla tělo v jezeře v Kalifornii. Zřejmě patří ztracené herečce známé z muzikálu Glee.
Pondělí 13. 7. 2020
20:22
Milla Jovovich vyměnila zombíky za příšery. V akčním Monster Hunter bude lovit gigantická monstra.Milla Jovovich vyměnila zombíky za příšery. V akčním Monster Hunter bude lovit gigantická monstra.
16:11
V USA popraví neonacistu, který zabil tři lidi. Jde o první trest smrti po 17 letech na federální úrovni.