Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 22. 6. 2020
21:44
Speciální software dokáže to, co scénáristé ve filmech. Z rozpixelovaného obličeje udělá perfektní portrét.Speciální software dokáže to, co scénáristé ve filmech. Z rozpixelovaného obličeje udělá perfektní portrét.
19:22
Řidič v Polsku brutálně vrazil do dvojice na kolech. Vše zachytila kamera ze za nimi jedoucího auta.Řidič v Polsku brutálně vrazil do dvojice na kolech. Vše zachytila kamera ze za nimi jedoucího auta.
17:18
16:30
16:11
Djoković zorganizoval turnaj, kde se již dva tenisté nakazili nemocí Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, zpíval bez trička.Djoković zorganizoval turnaj, kde se již dva tenisté nakazili nemocí Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, zpíval bez trička.
14:24
13:39
Po epickém traileru na King's Man musíme jít do kina. Špionážně-akční film vypadá lépe než nový James Bond.
12:33
Hokejky v análních otvorech a močení na spoluhráče. Zámořský hokej řeší obrovský skandál.Hokejky v análních otvorech a močení na spoluhráče. Zámořský hokej řeší obrovský skandál.
9:31
Ega nachytali při natáčení vlastního klipu Trollin. Jak reagoval, když si myslel, že člena produkce napadli nožem?Ega nachytali při natáčení vlastního klipu Trollin. Jak reagoval, když si myslel, že člena produkce napadli nožem?
8:07
V reklamě od Dieselu vystupuje transgender jeptiška. Spot zachycuje příběh přeměny mladé ženy.V reklamě od Dieselu vystupuje transgender jeptiška. Spot zachycuje příběh přeměny mladé ženy.
Neděle 21. 6. 2020
19:03
Pro ty, co mají všechno vymyšlené, půjčené nebo ukradené. Dame, Separ a Nerieš mají klip na způsob South Parku.Pro ty, co mají všechno vymyšlené, půjčené nebo ukradené. Dame, Separ a Nerieš mají klip na způsob South Parku.
18:16
Žena ušla stovky kilometrů se třemi dětmi, aby unikla smrti. Koronavirus ji vyhnal zpět do amazonského pralesa.Žena ušla stovky kilometrů se třemi dětmi, aby unikla smrti. Koronavirus ji vyhnal zpět do amazonského pralesa.