Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 23. 4. 2020
11:34
Takto vypadá legendární Crash Bandicoot na mobilech. Podívej se na první herní záběry.Takto vypadá legendární Crash Bandicoot na mobilech. Podívej se na první herní záběry.
9:20
One Punch Man dostane celovečerní hollywoodský film. Šílený příběh o neporazitelném hrdinovi napíší scenáristé Venoma.
8:04
V komedii The Lovebirds se pár zaplete do vraždy. Ve vtipném traileru od Netflixu hledají skutečného vraha.V komediiThe Lovebirdsse pár zaplete do vraždy. Ve vtipném traileru od Netflixu hledají skutečného vraha.
7:13
Velká Británie a Německo začnou od čtvrtka testovat vakcínu proti koronaviru na lidech. Týmy z Oxfordu a Imperial College pracují na dvou různých látkách zároveň, Německo podá dobrovolníkům několik verzí té své.Velká Británie a Německo začnou od čtvrtka testovat vakcínu proti koronaviru na lidech. Týmy z Oxfordu a Imperial College pracují na dvou různých látkách zároveň, Německo podá dobrovolníkům několik verzí té své.
Středa 22. 4. 2020
21:20
Hunger Games dostane nový film. Prequel se zaměří na události v turnaji před příchodem Katniss Everdeen.Hunger Games dostane nový film. Prequel se zaměří na události v turnaji před příchodem Katniss Everdeen.
19:25
Venom 2 se odkládá na rok 2021. Dostává nový název s Carnagem a první teaser.Venom 2 se odkládá na rok 2021. Dostává nový název s Carnagem a první teaser.
14:58
Kylie Jenner se sobě bez make-upu nepodobá. Takto vypadá nejbohatší mladá influencerka, když jde navštívit nejlepší kámošku.Kylie Jenner se sobě bez make-upu nepodobá. Takto vypadá nejbohatší mladá influencerka, když jde navštívit nejlepší kámošku.
14:19
Tygr se bezcílně prochází do kolečka v maličkém výběhu. Smutné video z čínské zoo dojímá lidi.Tygr se bezcílně prochází do kolečka v maličkém výběhu. Smutné video z čínské zoo dojímá lidi.