Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 17. 4. 2020
15:54
Toto je vítězná fotka ze soutěže World Press Photo 2020. Zachycuje mladíka recitujícího báseň během demonstrací.Toto je vítězná fotka ze soutěže World Press Photo 2020. Zachycuje mladíka recitujícího báseň během demonstrací.
14:21
Sony prý letos vyrobí méně konzolí PlayStation 5. Nový Xbox by tak mohl získat rozhodující náskok.Sony prý letos vyrobí méně konzolí PlayStation 5. Nový Xbox by tak mohl získat rozhodující náskok.
13:11
Španělské jeptišky se v karanténě baví po svém. Video je zachycuje na basketbalovém hřišti.Španělské jeptišky se v karanténě baví po svém. Video je zachycuje na basketbalovém hřišti.
12:23
Strážník vyfotil skupinku lvů opalujících se na silnici. Z jihoafrického národního parku kvůli koronaviru zmizeli turisté.Strážník vyfotil skupinku lvů opalujících se na silnici. Z jihoafrického národního parku kvůli koronaviru zmizeli turisté.
10:39
Jeff Bezos zbohatl během pandemie o 24 miliard dolarů. Nejbohatší muž světa musí v Amazonu přijímat tisíce pracovníků.
10:22
Nemocnice v Chicagu potvrzuje účinek Remdesiviru. Po jeho podání se většina ze 125 pacientů vyléčila za méně než týden.Nemocnice v Chicagu potvrzuje účinek Remdesiviru. Po jeho podání se většina ze 125 pacientů vyléčila za méně než týden.
9:59
Tato aplikace ti řekne, zda je tvoje přítelkyně na Tinderu. Lidé se kvůli ní rozcházejí i uprostřed pandemie.Tato aplikace ti řekne, zda je tvoje přítelkyně na Tinderu. Lidé se kvůli ní rozcházejí i uprostřed pandemie.
8:39
Američané analyzují, zda koronavirus unikl z laboratoře ve Wu-chanu. Trump prohlásil, že situaci důkladně zkoumají.Američané analyzují, zda koronavirus unikl z laboratoře ve Wu-chanu. Trump prohlásil, že situaci důkladně zkoumají.
Čtvrtek 16. 4. 2020
19:52
Solar Opposites bude animák, na kterém budeme závislí. Tvůrce Ricka a Mortyho představuje šílený seriál.Solar Opposites bude animák, na kterém budeme závislí. Tvůrce Ricka a Mortyho představuje šílený seriál.