Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 13. 4. 2020
12:54
Brazilec proměnil 4 dolary na 1 milion v pokerovém turnaji. Loni ho vyhodili z práce, nyní je milionář.
10:37
Milující pár se držel za ruce v nemocnici, oba měli koronavirus. Pár dní po zhotovení fotky nemoci podlehli.
9:19
Money Heist dostane na Netflixu 5. i 6. sérii! Tvůrci hovoří o spin-off seriálech s novými přepadeními a postavami.Money Heist dostane na Netflixu 5. i 6. sérii! Tvůrci hovoří o spin-off seriálech s novými přepadeními a postavami.
7:59
Neymarova matka si našla 22letého přítele. Zajíček je mladší než samotný fotbalista.Neymarova matka si našla 22letého přítele. Zajíček je mladší než samotný fotbalista.
Neděle 12. 4. 2020
21:48
Ego kritizuje Bitmanův rychlý rap. Ten se mu vysmál další náloží, ozvali se i Separ a Strapo.Ego kritizuje Bitmanův rychlý rap. Ten se mu vysmál další náloží, ozvali se i Separ a Strapo.
20:24
Cristiano Ronaldo nerespektoval karanténu, trénoval s jinými hráči. Platí pro něj stejná pravidla, vzkazuje šéf zdravotníků.
17:00
Světovým autem roku se stala největší Kia v historii. Nejkrásnější auto na světě má MazdaSvětovým autem roku se stala největší Kia v historii. Nejkrásnější auto na světě má Mazda
16:40
Netopýři v sobě mají 6 nových typů koronaviru. Riskujeme přenos, protože u nich žijeme příliš blízko.Netopýři v sobě mají 6 nových typů koronaviru. Riskujeme přenos, protože u nich žijeme příliš blízko.