Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 17. 3. 2020
13:38
Pilot v Rakousku vytvořil na radaru úžasný nápis. Zůstaňte doma, vzkazuje celému světu.Pilot v Rakousku vytvořil na radaru úžasný nápis. Zůstaňte doma, vzkazuje celému světu.
12:55
12:10
Podívej se, jak Česko zatleskalo zdravotníkům. Výzva se bude opakovat každý den v 8 večer.Podívej se, jak Česko zatleskalo zdravotníkům. Výzva se bude opakovat každý den v 8 večer.
11:51
Největší MMA organizace světa kvůli koronaviru ruší 3 turnaje. Co bude se zápasem Nurmagomedov vs. Ferguson?Největší MMA organizace světa kvůli koronaviru ruší 3 turnaje. Co bude se zápasem Nurmagomedov vs. Ferguson?
10:25
„Už nemůžem. Nespíme, nejíme, na záchodě jsem nebyla ani nepamatuju. Telefon zvoní prakticky nepřetržitě. Jasně, jako lékaři jsme se upsali náročné práci, věděli jsme do čeho jdeme. Ale tohle je jiné,“ píše lékařka z Nemocnice na Bulovce. Přečti si, jakým podmínkám kvůli koronaviru čelí lékaři v první linii.„Už nemůžem. Nespíme, nejíme, na záchodě jsem nebyla ani nepamatuju. Telefon zvoní prakticky nepřetržitě. Jasně, jako lékaři jsme se upsali náročné práci, věděli jsme do čeho jdeme. Ale tohle je jiné,“ píše lékařka z Nemocnice na Bulovce. Přečti si, jakým podmínkám kvůli koronaviru čelí lékaři v první linii.
9:00
Hvězda Game of Thrones a Zaklínače má koronavirus. S rodinou zůstávají v domácí karanténě.Hvězda Game of Thrones a Zaklínače má koronavirus. S rodinou zůstávají v domácí karanténě.
8:25
Česko má 383 lidí nakažených koronavirem. Policie dopadla muže, který vyhrožoval, že nákazu roznáší.
Pondělí 16. 3. 2020
21:31
Další filmová hvězda má koronavirus. „Cítím se dobře,“ říká Idris Elba.Další filmová hvězda má koronavirus.„Cítím se dobře,“ říká Idris Elba.