Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 19. 3. 2020
11:38
Čeští policisté rozjíždí na videu taneček proti koronaviru. Až to skončí, dáme to všichni, slibují.
9:56
Místy vypadají nemocnice v Itálii jako během válečného stavu. Lombardie je na tom nejhůře, nemají už místo.Místy vypadají nemocnice v Itálii jako během válečného stavu. Lombardie je na tom nejhůře, nemají už místo.
8:40
Která světová města jsou nejdražší pro život? V žebříčku se letos znovu ocitla i Paříž, New York či Singapur.
7:50
Královna Alžběta II. kvůli koronaviru opouští Londýn. Zrušila zahradní oslavy a přesune se na venkovské sídlo.Královna Alžběta II. kvůli koronaviru opouští Londýn. Zrušila zahradní oslavy a přesune se na venkovské sídlo.
Středa 18. 3. 2020
21:50
Spolu doma v kině. Pražské Kino Aero každý den v 8 večer vysílá film živě. Doplňuje je o komentované úvody a během vysílání si můžeš s ostatními chatovat. Vše probíhá on-line.
21:31
Aragorn běží nakoupit mouku a Gandalf ti radí dodržovat hygienu. 17 zábavných filmových memes s tématem koronaviru.Aragorn běží nakoupit mouku a Gandalf ti radí dodržovat hygienu. 17 zábavných filmových memes s tématem koronaviru.
20:23
19:23