Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 11. 3. 2020
16:46
V Česku je již 75 případů nákazy koronavirem. Jen za dnešek jich přibylo 12.
16:36
Harvey Weinstein půjde na 23 let za mříže. Byl uznán vinným ze znásilnění a sexuálního nátlaku.Harvey Weinstein půjde na 23 let za mříže. Byl uznán vinným ze znásilnění a sexuálního nátlaku.
14:38
Druhý člověk vyléčený z HIV je i po 2 letech zdravý. Lékaři v Anglii slaví zásadní úspěch.Druhý člověk vyléčený z HIV je i po 2 letech zdravý. Lékaři v Anglii slaví zásadní úspěch.
13:56
13:27
První a druhá fotbalová liga v Česku se zatím hrát budou. Následující dvě kola proběhnou bez diváků, načež se Ligová fotbalová asociace znovu sejde a rozhodne o dalším postupu.
13:19
Putin ruským vládcem až do roku 2036? Ruští poslanci schválili návrh na změnu ústavy.Putin ruským vládcem až do roku 2036? Ruští poslanci schválili návrh na změnu ústavy.
11:55
Italský lékař podává zpověď o podmínkách na severu země: „Je to jako v době války. Rozhodujeme na základě věku a zdravotního stavu.“Italský lékař podává zpověď o podmínkách na severu země:„Je to jako v době války. Rozhodujeme na základě věku a zdravotního stavu.“
10:49
Člověk nakažený koronavirem vystupoval na country večírku v restauraci U Marty v Nelahozevsi. Lidé, kteří akci navštívili, mají neprodleně kontaktovat hygieniky.
10:33
Lidé sdílejí fotografie prázdných letadel. Proč se létá i ze zemí, pro které platí zákaz?Lidé sdílejí fotografie prázdných letadel. Proč se létá i ze zemí, pro které platí zákaz?