Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 8. 1. 2020
11:42
11:15
Svět si utahuje z Elona Muska, že tancuje jako opilý strýček na oslavě. Video sám označil za nevhodné pro diváky do 18 let.
11:10
V zoufalém hledání vody velbloudi v Austrálii ničí majetek. Z vrtulníků jich zastřelí přibližně 10 tisíc.
10:22
Leonardo DiCaprio nedokáže objasnit závěr Inception. Netuší, co se stalo s jeho postavou.Leonardo DiCaprio nedokáže objasnit závěr Inception. Netuší, co se stalo s jeho postavou.
10:12
Na VŠE je opět nahlášena bomba. Areál školy byl evakuován, otevřen by měl být znovu v 17:30.
9:57
Devatenáctiletá dívka lhala, že ji znásilnilo 12 chlapců. Cítila se totiž zahanbená, že si ji natočili na mobil.Devatenáctiletá dívka lhala, že ji znásilnilo 12 chlapců. Cítila se totiž zahanbená, že si ji natočili na mobil.
7:50
Írán v noci útočil na americké základny, jde o odvetu za zabití generála Solejmáního.Írán v noci útočil na americké základny, jde o odvetu za zabití generála Solejmáního.
7:43
Zřítilo se ukrajinské letadlo se 176 lidmi na palubě. Video zaznamenává pád, který nikdo nepřežil.Zřítilo se ukrajinské letadlo se 176 lidmi na palubě. Video zaznamenává pád, který nikdo nepřežil.
Úterý 7. 1. 2020
21:10
Sociálními sítěmi se šíří vizualizace Austrálie v plamenech. Instagram na ni upozorňuje jako na nepravdivou informaci.Sociálními sítěmi se šíří vizualizace Austrálie v plamenech. Instagram na ni upozorňuje jako na nepravdivou informaci.
20:35
Lady Gaga: Opakovaně jsem byla znásilňována, když mi bylo 19. Zpěvačka v novém rozhovoru otevřeně popsala své psychické problémy.Lady Gaga: Opakovaně jsem byla znásilňována, když mi bylo 19. Zpěvačka v novém rozhovoru otevřeně popsala své psychické problémy.
20:03
15:36
Led z protijedoucího náklaďáku mu proletěl autem. Mladík ze Znojemska se podruhé narodil.Led z protijedoucího náklaďáku mu proletěl autem. Mladík ze Znojemska se podruhé narodil.
12:59
Pouličný autor tónov opustil Pozor Records. S Rytmusem se rozešli v dobrém.Pouličný autor tónov opustil Pozor Records. S Rytmusem se rozešli v dobrém.
12:22