Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 5. 9. 2022
16:50
15:54
Andrej Babiš inzeruje na titulních stranách MF Dnes a Lidovek. Podle novinářů ponižuje vlastní média.Andrej Babiš inzeruje na titulních stranách MF Dnes a Lidovek. Podle novinářů ponižuje vlastní média.
14:34
V Hořovicích se střetlo letadlo s osobním vozem. Řidič měl pozitivní test na drogy.V Hořovicích se střetlo letadlo s osobním vozem. Řidič měl pozitivní test na drogy.
13:03
VIDEO: Mark Zuckerberg trénuje MMA. Chválí ho i Conor McGregor.VIDEO: Mark Zuckerberg trénuje MMA. Chválí ho i Conor McGregor.
Neděle 4. 9. 2022
18:20
Netflixového podvodníka Puppet Mastera zatkla policie. Do vězení může jít až na 30 let.Netflixového podvodníka Puppet Mastera zatkla policie. Do vězení může jít až na 30 let.
16:35
Evropská komise chce od výrobců delší výdrž mobilů a tabletů. Pokud ji nedodrží, budou muset baterku bezplatně vyměnit.
14:45
VIDEO: V USA se vytvořila obří stěna z prachu. Na výšku měla skoro 2 kilometry, pohybovala se rychlostí přes 100 km/h.VIDEO: V USA se vytvořila obří stěna z prachu. Na výšku měla skoro 2 kilometry, pohybovala se rychlostí přes 100 km/h.