Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 7. 6. 2022
10:35
9:26
Společnost Paramount čelí žalobě. K natočení snímku Top Gun: Maverick údajně neměla autorská práva.Společnost Paramount čelí žalobě. K natočení snímku Top Gun: Maverick údajně neměla autorská práva.
9:01
Lékaři oznámili klíčový posun v léčbě rakoviny prsu. Nový lék zvyšuje šance na přežití a zabraňuje šíření nemoci.Lékaři oznámili klíčový posun v léčbě rakoviny prsu. Nový lék zvyšuje šance na přežití a zabraňuje šíření nemoci.
7:38
Britský premiér Boris Johnson zůstává v úřadu. Navzdory skandálům během pandemie ustál hlasování o důvěře.Britský premiér Boris Johnson zůstává v úřadu. Navzdory skandálům během pandemie ustál hlasování o důvěře.
Pondělí 6. 6. 2022
17:11
Podívej se na legendární TGV v Brně, Jihlavě nebo Ústí. Slavná vysokorychlostní souprava přijela do České republiky.Podívej se na legendární TGV v Brně, Jihlavě nebo Ústí. Slavná vysokorychlostní souprava přijela do České republiky.
16:41
Cestu Lavrova do Srbska zkomplikovaly tři balkánské země. Rusko do svého vzdušného prostoru nepustily.Cestu Lavrova do Srbska zkomplikovaly tři balkánské země. Rusko do svého vzdušného prostoru nepustily.