Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 31. 5. 2022
7:16
3. série Mandaloriana začne v únoru 2023. Disney ukázalo fanouškům i první záběry ze seriálu Ahsoka.3. série Mandaloriana začne v únoru 2023. Disney ukázalo fanouškům i první záběry ze seriálu Ahsoka.
Pondělí 30. 5. 2022
19:33
U chobotnic po spáření dochází k mentální retardaci. Může za to cholesterol, tvrdí nová studie.U chobotnic po spáření dochází k mentální retardaci. Může za to cholesterol, tvrdí nová studie.
19:00
PPF se s Monetou spojovat nechce. Spojení by prý nepotěšilo akcionáře a zpomalilo růst.
18:25
Druhý Top Gun láme v kinech rekordy. Vydělal už přes 100 milionů dolarů a překonal nejúspěšnější film Toma Cruise.Druhý Top Gun láme v kinech rekordy. Vydělal už přes 100 milionů dolarů a překonal nejúspěšnější film Toma Cruise.
18:09
Děti v Handlové chodily po parapetu v sedmém patře. Jejich matka kritizuje autora videa, že jej zveřejnil.Děti v Handlové chodily po parapetu v sedmém patře. Jejich matka kritizuje autora videa, že jej zveřejnil.
17:59
První rozsudek českého soudu ke zdanění bitcoinů: Kryptoměna je věc, ne peníze, rozhodl.
17:43
V Praze vzniká stanové městečko pro uprchlíky. K jeho stavbě přispěli hasiči i Česká pošta.V Praze vzniká stanové městečko pro uprchlíky. K jeho stavbě přispěli hasiči i Česká pošta.
16:40
16:14
Nejdelší most s proskleným dnem na světě. Bach Long ve Vietnamu tě dostane 95 metrů nad zem.Nejdelší most s proskleným dnem na světě. Bach Long ve Vietnamu tě dostane 95 metrů nad zem.
12:20
Muž přestrojený za vozíčkářku hodil dort na obraz Mony Lisy. Tvrdil, že bojuje za životní prostředí.Muž přestrojený za vozíčkářku hodil dort na obraz Mony Lisy. Tvrdil, že bojuje za životní prostředí.