Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 16. 5. 2022
15:54
Dle nové studie nemají karety pravé zas tak dobrý orientační smysl. Některé při migraci urazily až sedmkrát delší trasu než musely.Dle nové studie nemají karety pravé zas tak dobrý orientační smysl. Některé při migraci urazily až sedmkrát delší trasu než musely.
15:09
Aby sexuální orientace a genderová identita nebyly tabu. Projekt zlepšuje situaci na školách, můžeš ho podpořit i ty.Aby sexuální orientace a genderová identita nebyly tabu. Projekt zlepšuje situaci na školách, můžeš ho podpořit i ty.
Neděle 15. 5. 2022
17:52
VIDEO: Charles Leclerc rozbil vzácné Ferrari, ve kterém jezdíval Niki Lauda. Na domácím okruhu v Monaku opět úřadovala „kletba“.VIDEO: Charles Leclerc rozbil vzácné Ferrari, ve kterém jezdíval Niki Lauda. Na domácím okruhu v Monaku opět úřadovala „kletba“.
16:40
Madonna draží NFT s 3D modelem své vagíny. Z té se rodí motýli, hmyz i stromy, peníze půjdou na charitu.Madonna draží NFT s 3D modelem své vagíny. Z té se rodí motýli, hmyz i stromy, peníze půjdou na charitu.