Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 12. 4. 2022
8:40
Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari.Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari.
Pondělí 11. 4. 2022
20:18
Babiš nepodporuje americké základny v Česku. Nejlepší by bylo o tom udělat referendum, míní.Babiš nepodporuje americké základny v Česku. Nejlepší by bylo o tom udělat referendum, míní.
17:14
Lewis Hamilton se postavil vedení F1. Náušnice si v monopostu nesundá. „Neměli by vám zakazovat být tím, kým jste,“ řekl.Lewis Hamilton se postavil vedení F1. Náušnice si v monopostu nesundá. „Neměli by vám zakazovat být tím, kým jste,“ řekl.
16:57
Nový Zéland se zapojuje do pomoci Ukrajině. Do Evropy přiletí transportní letadlo Hercules se zásobami a 50členný tým.Nový Zéland se zapojuje do pomoci Ukrajině. Do Evropy přiletí transportní letadlo Hercules se zásobami a 50členný tým.
14:53
První evropský lídr u Putina. Do Ruska odcestoval rakouský kancléř Nehammer, schůzka bude soukromá.První evropský lídr u Putina. Do Ruska odcestoval rakouský kancléř Nehammer, schůzka bude soukromá.
14:30
Jak se vyvíjely hranice Ruska? Video ukazuje, jak se země v průběhu času změnila, a kdo se vystřídal u moci.Jak se vyvíjely hranice Ruska? Video ukazuje, jak se země v průběhu času změnila, a kdo se vystřídal u moci.
13:39
Elon Musk nenastoupí do vedení Twitteru. Je to tak nejlepší, říká šéf společnostiElon Musk nenastoupí do vedení Twitteru. Je to tak nejlepší, říká šéf společnosti