Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 5. 4. 2022
13:21
Guvernér Colorada podepsal zákon, který ženám garantuje právo na potrat. Reaguje na zpřísňující se podmínky ve státech USA.Guvernér Colorada podepsal zákon, který ženám garantuje právo na potrat. Reaguje na zpřísňující se podmínky ve státech USA.
11:59
Sněžkou se prohnal vítr rychlosti orkánu. V Krkonoších platí 1. stupeň lavinového nebezpečíSněžkou se prohnal vítr rychlosti orkánu. V Krkonoších platí 1. stupeň lavinového nebezpečí
11:46
11:28
Volodymyr Zelenskyj upozorňuje na další masakry jako v Buči. Civilních obětí prý může být ještě více.Volodymyr Zelenskyj upozorňuje na další masakry jako v Buči. Civilních obětí prý může být ještě více.
Pondělí 4. 4. 2022
20:49
Virgil Abloh posunul hranice automobilky Mercedes-Benz. Vytvořil jedinečný Maybach i sérii oblečení.Virgil Abloh posunul hranice automobilky Mercedes-Benz. Vytvořil jedinečný Maybach i sérii oblečení.
19:10
Elon Musk získal 9,2% podíl v Twitteru. Stal se největším akcionářem platformy.Elon Musk získal 9,2% podíl v Twitteru. Stal se největším akcionářem platformy.
18:59
Petr Fiala snáší covid těžce. Do konce týdne by se ale měl vrátit do práce.
18:17
Berlínem projel průvod aut na podporu Ruska. Objevily se v něm i vlajky Sovětského svazu.Berlínem projel průvod aut na podporu Ruska. Objevily se v něm i vlajky Sovětského svazu.