Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 6. 2. 2022
Sobota 5. 2. 2022
20:05
Ukrajinští vojáci trénovali v zakázané zóně Černobylu. Opuštěné město Pripjať jim umožnilo střílet i ostrými.Ukrajinští vojáci trénovali v zakázané zóně Černobylu. Opuštěné město Pripjať jim umožnilo střílet i ostrými.
19:00
Tvůrci Vřískotu 5 již pracují na pokračování. Natočí ho stejní režiséři jako aktuální novinku v kinech.
18:40
V Rakousku od soboty platí zákon o povinném očkování proti koronaviru. Bez vakcíny hrozí pokuta až skoro 90 tisíc korun.
11:10
Playstation 5 odhaluje další očekávanou exkluzivitu. Ghostwire: Tokyo je mix Naruta, Doctora Strange a série Evil Within.Playstation 5 odhaluje další očekávanou exkluzivitu. Ghostwire: Tokyo je mix Naruta, Doctora Strange a série Evil Within.
9:33
NHL odstartuje příští sezónu v Praze. Zápasy prestižní hokejové ligy se vrátí do Evropy.NHL odstartuje příští sezónu v Praze. Zápasy prestižní hokejové ligy se vrátí do Evropy.
Pátek 4. 2. 2022
19:26
Vousaté respirátory à la Samková a Hrubec před televizí. Takto vypadalo české vystoupení na zahájení olympijských her.Vousaté respirátory à la Samková a Hrubec před televizí. Takto vypadalo české vystoupení na zahájení olympijských her.