Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 24. 2. 2022
11:00
Moskevská burza prudce padá. Trhy reagují na ruskou invazi.Moskevská burza prudce padá. Trhy reagují na ruskou invazi.
10:48
Jak mohu pomoci Ukrajině, kam přispět? České charitativní společnosti vyhlásily sbírky.Jak mohu pomoci Ukrajině, kam přispět? České charitativní společnosti vyhlásily sbírky.
10:09
České republice nehrozí bezpečnostní riziko, ujistil premiér Fiala. Vyzval Čechy na Ukrajině, aby zemi neprodleně opustili.České republice nehrozí bezpečnostní riziko, ujistil premiér Fiala. Vyzval Čechy na Ukrajině, aby zemi neprodleně opustili.
9:09
Útok Ruska vůči Ukrajině vyhnal ceny ropy nad 100 dolarů za barel. Trhy se bojí, že válka naruší dodávky energií.
7:30
Začala ruská invaze na Ukrajinu. V sázce je budoucnost Evropy a světa, napsal ukrajinský ministr. Český premiér Petr Fiala svolal mimořádné jednání, prezident Miloš Zeman promluví k národu.Začala ruská invaze na Ukrajinu. V sázce je budoucnost Evropy a světa, napsal ukrajinský ministr. Český premiér Petr Fiala svolal mimořádné jednání, prezident Miloš Zeman promluví k národu.
Středa 23. 2. 2022
16:50
Putin si nechal v parlamentu schválit nasazení armády mimo Rusko. Může jít o přípravu půdy k dalšímu útoku.
16:08
Od 13. března skončí povinnost nosit respirátor v obchodech. Zruší se také omezení počtu lidí na hromadných akcích.Od 13. března skončí povinnost nosit respirátor v obchodech. Zruší se také omezení počtu lidí na hromadných akcích.
15:29
Nejhůře se s výstrahami kvůli počasí pracuje s Prahou. ČHMÚ loni úspěšně předpovídal 85 % nebezpečných jevů.Nejhůře se s výstrahami kvůli počasí pracuje s Prahou. ČHMÚ loni úspěšně předpovídal 85 % nebezpečných jevů.
12:52
VIDEO: V Mexiku zatkli člena drogového kartelu během náboženského obřadu. Kněz se ho předtím zeptal, zda se zříká satana.VIDEO: V Mexiku zatkli člena drogového kartelu během náboženského obřadu. Kněz se ho předtím zeptal, zda se zříká satana.
12:20
Reality show Survivor opustil další účastník z týmu celebrit. Moderátora Tomáše Zástěru k odchodu dohnaly zdravotní problémy.Reality show Survivor opustil další účastník z týmu celebrit. Moderátora Tomáše Zástěru k odchodu dohnaly zdravotní problémy.