Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 17. 2. 2022
20:46
Slavia dokázala porazit Fenerbahce Istanbul 3:2! V Turecku vystřelili výhru Traoré, Oscar a Lingr.Slavia dokázala porazit Fenerbahce Istanbul 3:2! V Turecku vystřelili výhru Traoré, Oscar a Lingr.
20:22
České NFT jako filantropický nástroj. Komunitní úsilí funguje i v digitálním světě, míní tvůrci.České NFT jako filantropický nástroj. Komunitní úsilí funguje i v digitálním světě, míní tvůrci.
18:00
Přemek Forejt navázal spolupráci s McDonald‘s. Chce kontrolovat kvalitu a vytvářet obsah na sociální sítě.Přemek Forejt navázal spolupráci s McDonald‘s. Chce kontrolovat kvalitu a vytvářet obsah na sociální sítě.
15:22
Herečka apeluje na lidi, aby si neutahovali z Kanyeho Westa. „Je to duševně nemocný člověk a jeho žena se ho bojí,“ napsala.Herečka apeluje na lidi, aby si neutahovali z Kanyeho Westa.„Je to duševně nemocný člověk a jeho žena se ho bojí,“ napsala.
15:15
14:35
Ukrajina prý střílela na proruské povstalce. USA upozorňují na záminku, která by mohla spustit invazi Ruska.Ukrajina prý střílela na proruské povstalce. USA upozorňují na záminku, která by mohla spustit invazi Ruska.
8:35
Česko sužuje silný vítr. Hasiči museli přes noc zasahovat u skoro 400 případů s ním spojených.
Středa 16. 2. 2022