Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 16. 2. 2022
8:49
Jakou zátěží je pro planetu smažák a jakou uhlíkovou stopu má svíčková? Projekt Karlovy univerzity ti pomůže jíst udržitelněji.Jakou zátěží je pro planetu smažák a jakou uhlíkovou stopu má svíčková? Projekt Karlovy univerzity ti pomůže jíst udržitelněji.
8:39
Udělování Oscarů budou poprvé v historii moderovat tři ženy. Ceremonie bude moderovaná poprvé od roku 2018.Udělování Oscarů budou poprvé v historii moderovat tři ženy. Ceremonie bude moderovaná poprvé od roku 2018.
8:30
„Mám to tu ještě na dlouho,“ řekl Okamura ve Sněmovně. SPD znovu zdržuje jednání, schůze trvá již 16 hodin.„Mám to tu ještě na dlouho,“ řekl Okamura ve Sněmovně. SPD znovu zdržuje jednání, schůze trvá již 16 hodin.
8:01
Nizozemsko bude trestat konverzní terapii homosexuálů. „Léčitelům“ hrozí rok vězení a pokuta půl milionu korun.Nizozemsko bude trestat konverzní terapii homosexuálů. „Léčitelům“ hrozí rok vězení a pokuta půl milionu korun.
7:34
Slovensko možná sníží tresty za držení marihuany. Poslanci posunuli návrh do druhého čtení.
Úterý 15. 2. 2022
20:43
Bidenovi bude v energetice radit nebinární osoba. Sam Brinton mají dva tituly z MIT, v minulosti čelili konverzní terapii.Bidenovi bude v energetice radit nebinární osoba. Sam Brinton mají dva tituly z MIT, v minulosti čelili konverzní terapii.
19:39
Elon Musk daroval 5 miliard dolarů na charitu. Ušetřil díky tomu na daních.Elon Musk daroval 5 miliard dolarů na charitu. Ušetřil díky tomu na daních.
15:20
Česko zasáhne silný vítr. ČHMÚ vydal výstrahu vysokého nebezpečí, poryv dosáhne v nárazech až 110 km/h.Česko zasáhne silný vítr. ČHMÚ vydal výstrahu vysokého nebezpečí, poryv dosáhne v nárazech až 110 km/h.