Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 28. 12. 2021
18:01
Policie pátrá po pacientovi s nakažlivou nemocí. Odešel z pražské nemocnice se zavedeným katetrem.Policie pátrá po pacientovi s nakažlivou nemocí. Odešel z pražské nemocnice se zavedeným katetrem.
17:36
Mezi Batmanem a Catwoman to jiskří. Nový trailer odhaluje parádní akci. Mezi Batmanem a Catwoman to jiskří. Nový trailer odhaluje parádní akci.
17:26
Silvestrovská pyrotechnika je pro zvířata peklo. Trpí úzkostmi a strachem, při úleku se mohou zranit.Silvestrovská pyrotechnika je pro zvířata peklo. Trpí úzkostmi a strachem, při úleku se mohou zranit.
16:43
Turista v Tatrách se opil a zranil, zavolali mu záchranku. Potom museli volat policii, protože byl agresivní.Turista v Tatrách se opil a zranil, zavolali mu záchranku. Potom museli volat policii, protože byl agresivní.
15:53
Geralt a Triss měli mít ve 2. sérii Zaklínače sex. Sleduj vymazané scény i záběry z natáčení akčních scén a soubojů.Geralt a Triss měli mít ve 2. sérii Zaklínače sex. Sleduj vymazané scény i záběry z natáčení akčních scén a soubojů.
13:29
Meteorologové zpřísnili výstrahu před silnou ledovkou. Platí hlavně pro Vysočinu a Ústecký kraj.Meteorologové zpřísnili výstrahu před silnou ledovkou. Platí hlavně pro Vysočinu a Ústecký kraj.
13:13
Dokument Karel o Gottovi je na Netflixu. Okamžitě se umístil mezi nejsledovanější filmy v Česku.Dokument Karel o Gottovi je na Netflixu. Okamžitě se umístil mezi nejsledovanější filmy v Česku.
11:09
Když už chceš používat pyrotechniku na Silvestr, dávej pozor. Policie radí, jak ochránit své zdraví a majetek.Když už chceš používat pyrotechniku na Silvestr, dávej pozor. Policie radí, jak ochránit své zdraví a majetek.
10:04
Jak dlouho mohu nosit respirátor? Vše, co potřebuješ vědět o účinnosti povinné ochrany úst a nosu.Jak dlouho mohu nosit respirátor? Vše, co potřebuješ vědět o účinnosti povinné ochrany úst a nosu.
9:00