Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 15. 12. 2021
11:13
Stephen Curry překonal historický rekord NBA. Zaznamenal více trojek než kdokoli před ním.Stephen Curry překonal historický rekord NBA. Zaznamenal více trojek než kdokoli před ním.
10:40
Obchodní centrum v Hongkongu hořelo. Téměř 300 osob bylo uvězněno na střeše, hasiči zachránili 1200 lidí.Obchodní centrum v Hongkongu hořelo. Téměř 300 osob bylo uvězněno na střeše, hasiči zachránili 1200 lidí.
9:02
Billie Eilish měla v dospívání noční můry kvůli sledování porna. Filmy pro dospělé podle ní zkreslují sexuální realitu.Billie Eilish měla v dospívání noční můry kvůli sledování porna. Filmy pro dospělé podle ní zkreslují sexuální realitu.
7:15
Třetí série Too Hot to Handle dorazí již začátkem roku 2022. Sex bude pro soutěžící zakázaným ovocem.Třetí série Too Hot to Handle dorazí již začátkem roku 2022. Sex bude pro soutěžící zakázaným ovocem.
Úterý 14. 12. 2021
17:56
Bývalá zaměstnankyně SpaceX tvrdí, že Elon Musk je „sadista“. Na pracovišti podle ní „bují misogynie“.Bývalá zaměstnankyně SpaceX tvrdí, že Elon Musk je „sadista“. Na pracovišti podle ní „bují misogynie“.
16:30
Lék na koronavirus prošel druhým testováním. Američané by se jej mohli dočkat do konce roku.Lék na koronavirus prošel druhým testováním. Američané by se jej mohli dočkat do konce roku.
15:35
V Arktidě bylo naměřeno 38°C. Ohřívá se dvakrát rychleji, než je světový průměr.V Arktidě bylo naměřeno 38°C. Ohřívá se dvakrát rychleji, než je světový průměr.
14:30
Uvidíme v The Batman i Jokera? Nový trailer a spekulace naznačují, že Warner Bros. přemýšlí nad dvěma různými verzemi filmu.Uvidíme v The Batman i Jokera? Nový trailer a spekulace naznačují, že Warner Bros. přemýšlí nad dvěma různými verzemi filmu.