Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 14. 11. 2021
16:17
Red Bull nezaplatí Verstappenovu pokutu. Max si ji bude muset zaplatit sám a dělá si z toho legraci.Red Bull nezaplatí Verstappenovu pokutu. Max si ji bude muset zaplatit sám a dělá si z toho legraci.
14:55
Tělo zemřelého údajně vypadlo během pohřbu z rakve přímo do hrobu. Rodina chce od pohřebního ústav odškodné 1,2 milionu dolarů.Tělo zemřelého údajně vypadlo během pohřbu z rakve přímo do hrobu. Rodina chce od pohřebního ústav odškodné 1,2 milionu dolarů.
11:18
Zemřel Wilbur Smith. Autor Řeky Bohů a dalších světoznámých dobrodružných románů.Zemřel Wilbur Smith. Autor Řeky Bohů a dalších světoznámých dobrodružných románů.
11:07
ODS vyzvala Babiše, aby na polské hranice poslal policisty. Chce bránit Evropu před lidmi, kteří na místě mrznou a umírají.ODS vyzvala Babiše, aby na polské hranice poslal policisty. Chce bránit Evropu před lidmi, kteří na místě mrznou a umírají.
10:52
Island paroduje Marka Zuckerberga: Jejich „islandversum“ nepotřebuje žádné technologie, vypadá fantasticky i bez nich.Island paroduje Marka Zuckerberga: Jejich „islandversum“ nepotřebuje žádné technologie, vypadá fantasticky i bez nich.
9:24
Klimatický summit COP26 skončil ústupkem Indii a Číně. Namísto konce uhlí nás čeká jeho „odklon“.Klimatický summit COP26 skončil ústupkem Indii a Číně. Namísto konce uhlí nás čeká jeho „odklon“.
Sobota 13. 11. 2021
13:42
Vzniklo jedinečné Ferrari, vyroben byl jen jeden kus. Model byl postaven dle preferencí bohatého klienta.Vzniklo jedinečné Ferrari, vyroben byl jen jeden kus. Model byl postaven dle preferencí bohatého klienta.
11:27
Apple přináší balíček služeb pro malé firmy. Chce zjednodušit zálohování dat a správu zařízení.Apple přináší balíček služeb pro malé firmy. Chce zjednodušit zálohování dat a správu zařízení.