Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 10. 11. 2021
12:09
Hygienu zaplavují stovky obstrukčních mailů. Má za nimi stát iniciativa Daniela Landy.Hygienu zaplavují stovky obstrukčních mailů. Má za nimi stát iniciativa Daniela Landy.
11:41
PSH slaví jubileum. Jejich první deska Repertoár vyšla před 20 lety.PSH slaví jubileum. Jejich první deska Repertoár vyšla před 20 lety.
Úterý 9. 11. 2021
17:47
15:24
David Rath může být podmínečně propuštěn, rozhodl soud. Na svobodu se ale přesto zatím nedostane.David Rath může být podmínečně propuštěn, rozhodl soud. Na svobodu se ale přesto zatím nedostane.
14:09
Jan Cimický je vyšetřován policií. Ta prosí další případné oběti či svědky, aby se ozvali vyšetřovateli.Jan Cimický je vyšetřován policií. Ta prosí další případné oběti či svědky, aby se ozvali vyšetřovateli.
13:30
Miloš Zeman o své pravomoci zatím nepřijde. Senát článek 66 Ústavy aktivovat nebude.Miloš Zeman o své pravomoci zatím nepřijde. Senát článek 66 Ústavy aktivovat nebude.
13:14
Unikly 3 obrázky z filmu Spider-Man: No Way Home. Tyto spoilery mění celé MCU a nadchnou kinosály.Unikly 3 obrázky z filmu Spider-Man: No Way Home. Tyto spoilery mění celé MCU a nadchnou kinosály.
12:28
TikToker Uekusa baví internet svým tělem. Více než 5 milionů lidí sleduje, jak strhává ubrusy a odpaluje mentosky.TikToker Uekusa baví internet svým tělem. Více než 5 milionů lidí sleduje, jak strhává ubrusy a odpaluje mentosky.