Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 23. 11. 2021
6:42
VIDEO: Syn Elona Muska X Æ A-XII během videohovoru vykřikoval pozdravy. Novou raketu Starship označil za auto.VIDEO: Syn Elona Muska X Æ A-XII během videohovoru vykřikoval pozdravy. Novou raketu Starship označil za auto.
Pondělí 22. 11. 2021
19:12
Markéta Pekarová Adamová by na olympiádu do Číny nejela. „Je to země, kde mizí tenistky, tomu nelze tleskat,“ říká.Markéta Pekarová Adamová by na olympiádu do Číny nejela.„Je to země, kde mizí tenistky, tomu nelze tleskat,“ říká.
18:13
Eddie Redmayne lituje, že hrál transgender osobu. Vysvětlil, proč by roli v současnosti odmítl.Eddie Redmayne lituje, že hrál transgender osobu. Vysvětlil, proč by roli v současnosti odmítl.
13:10
Tenistka Pcheng Šuaj se ukázala na veřejnosti. WTA videohovor nepovažuje za dostatečný důkaz, že je v pořádku.Tenistka Pcheng Šuaj se ukázala na veřejnosti. WTA videohovor nepovažuje za dostatečný důkaz, že je v pořádku.
12:24
Aplikace Tečka má výpadky. Oficiální doporučení, jak problémy napravit, některým uživatelům nepomáhá.Aplikace Tečka má výpadky. Oficiální doporučení, jak problémy napravit, některým uživatelům nepomáhá.
8:54
Od Karla Janečka se distancoval fond, který sám založil. Vědci se ohradili proti jeho projevu během Českého slavíka.Od Karla Janečka se distancoval fond, který sám založil. Vědci se ohradili proti jeho projevu během Českého slavíka.
8:09
Řidič v USA vjel do vánočního pochodu. Zabil nejméně 5 osob, dalších 40 zranil.Řidič v USA vjel do vánočního pochodu. Zabil nejméně 5 osob, dalších 40 zranil.