Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 25. 11. 2021
15:54
Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci.Vláda vyhlásila nouzový stav. Začne platit od dnešní půlnoci.
15:29
Miloš Zeman jmenuje Fialu premiérem v pátek. S kandidáty na ministry se bude scházet dva týdny.Miloš Zeman jmenuje Fialu premiérem v pátek. S kandidáty na ministry se bude scházet dva týdny.
14:18
Násilí na ženách je každodenní realitou v Česku. Popisujeme, jak jej řešit a kde vyhledat pomoc.
12:03
Andrej Babiš je šokovaný, že hora Říp nepatří státu. Chtěl by, aby ji majitel Česku daroval.Andrej Babiš je šokovaný, že hora Říp nepatří státu. Chtěl by, aby ji majitel Česku daroval.
11:44
Weekndova píseň je největším hitem všech dob. Toto je 10 top písní v historii žebříčku Billboard.Weekndova píseň je největším hitem všech dob. Toto je 10 top písní v historii žebříčku Billboard.
11:31
11:10
Ve slovenských nemocnicích bude pomáhat armáda. Nasazeni jsou všichni dostupní vojenští lékaři.Ve slovenských nemocnicích bude pomáhat armáda. Nasazeni jsou všichni dostupní vojenští lékaři.
10:17
9:56
Věslav Michalik ministrem nebude. Nechce, aby situace kolem jeho podnikání působila podobně jako Babišův případ.Věslav Michalik ministrem nebude. Nechce, aby situace kolem jeho podnikání působila podobně jako Babišův případ.
Středa 24. 11. 2021