Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 20. 10. 2021
Úterý 19. 10. 2021
19:49
VIDEO: „Nemám vám co říci,“ opakoval jako kolovrátek Ovčáček. Od prezidenta prý nemá pokyn, aby se k čemukoliv vyjadřoval.VIDEO: „Nemám vám co říci,“ opakoval jako kolovrátek Ovčáček. Od prezidenta prý nemá pokyn, aby se k čemukoliv vyjadřoval.
18:22
Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun.Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun.
17:50
Ze sbírky hmyzu tiktokera Adriana budeš mít husí kůži. Jeho strašilky jsou větší než tvůj obličej.Ze sbírky hmyzu tiktokera Adriana budeš mít husí kůži. Jeho strašilky jsou větší než tvůj obličej.
17:31
Svět bojuje s nedostatkem zboží. V některých zemích chybí toaletní papír, jinde voda a léky.Svět bojuje s nedostatkem zboží. V některých zemích chybí toaletní papír, jinde voda a léky.
16:52
Čaputová reaguje na Tarabu: „Lidské zlobě a hlouposti musím v životě čelit, ale moje děti z toho vynechte!“Čaputová reaguje na Tarabu:„Lidské zlobě a hlouposti musím v životě čelit, ale moje děti z toho vynechte!“
16:23
Apple prodává hadřík s logem na čištění displeje. Za kousek látky zaplatíš 590 korun.Apple prodává hadřík s logem na čištění displeje. Za kousek látky zaplatíš 590 korun.
15:46
Vlastimil Válek aspiruje na post ministra zdravotnictví v nové vládě. Toto jsou 3 cíle, kterých chce dosáhnout v boji s covidem.Vlastimil Válek aspiruje na post ministra zdravotnictví v nové vládě. Toto jsou 3 cíle, kterých chce dosáhnout v boji s covidem.
15:41
Kanye West je oficiálně Ye. Soud mu dovolil změnit si civilní jméno.Kanye West je oficiálně Ye. Soud mu dovolil změnit si civilní jméno.