Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 18. 10. 2021
13:19
Seznam zprávy vyhodily zástupce šéfredaktora. Jiří Hošek je podle zdrojů iDNES podezřelý ze sexuálního obtěžování kolegyň,Seznam zprávy vyhodily zástupce šéfredaktora. Jiří Hošek je podle zdrojů iDNES podezřelý ze sexuálního obtěžování kolegyň,
11:07
10:29
Jak by vypadal svět po nukleární válce? Zničená ozónová vrstva, vyhubení ekosystémů či nárůst případů rakoviny.Jak by vypadal svět po nukleární válce? Zničená ozónová vrstva, vyhubení ekosystémů či nárůst případů rakoviny.
9:39
ÚVN odeslala Senátu odpovědi na otázky o zdraví prezidenta Zemana. Obsah zprávy nebude ze zákonných důvodů zveřejněn. (ČT24)
9:28
Mezinárodní vesmírná stanice byla nečekaně vykloněna z letové osy. Testovací zážeh motorů ruské lodě trval příliš dlouho.Mezinárodní vesmírná stanice byla nečekaně vykloněna z letové osy. Testovací zážeh motorů ruské lodě trval příliš dlouho.
8:33
Vědci v laboratoři dosáhli nejnižší změřené teploty v historii země. Dostali se na 38 biliontin Kelvina nad absolutní nulou.Vědci v laboratoři dosáhli nejnižší změřené teploty v historii země. Dostali se na 38 biliontin Kelvina nad absolutní nulou.
8:04
Demi Lovato vadí, jak se označují bytosti z jiných planet. Slovo „alien“ považují za urážlivé.Demi Lovato vadí, jak se označují bytosti z jiných planet. Slovo „alien“ považují za urážlivé.
Neděle 17. 10. 2021
18:50
Rusko je prvním národem, který ve vesmíru natáčel hraný film. Posádka se štábem se úspěšně vrátila na Zemi.Rusko je prvním národem, který ve vesmíru natáčel hraný film. Posádka se štábem se úspěšně vrátila na Zemi.