Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 14. 10. 2021
15:42
Fotbalová hra FIFA se možná bude jmenovat jinak. Organizace chce od EA miliardu dolarů jen za používání značky.Fotbalová hra FIFA se možná bude jmenovat jinak. Organizace chce od EA miliardu dolarů jen za používání značky.
15:18
14:17
Respirátory všude a restaurace jen pro očkované. Vláda uvažuje o zpřísnění opatření.Respirátory všude a restaurace jen pro očkované. Vláda uvažuje o zpřísnění opatření.
13:58
Ministerstvo vnitra ČR se dnes ve 14 hodin stane místem simulovaného útoku aktivního útočníka. Půjde o akci v rámci součinnostního cvičení Ochranné služby PČR s dalšími složkami. (Policie ČR)
13:55
Babiš nemá se Zemanem žádný kontakt. Nezná ani jeho zdravotní stav.Babiš nemá se Zemanem žádný kontakt. Nezná ani jeho zdravotní stav.
12:24
Vláda zkrátí platnost testů na covid. Antigenní bude platný jen 24 hodin, PCR tři dny.Vláda zkrátí platnost testů na covid. Antigenní bude platný jen 24 hodin, PCR tři dny.
11:45
Manželství homosexuálů podle něj povede ke konci západní civilizace. Marek Benda je údajně nominantem na ministra spravedlnosti.Manželství homosexuálů podle něj povede ke konci západní civilizace. Marek Benda je údajně nominantem na ministra spravedlnosti.
11:05
23letý mladík se zasekl v 90. letech. Miluje staré Nokie, seriály sleduje na televizoru z roku 1989 a nesnáší moderní styl.23letý mladík se zasekl v 90. letech. Miluje staré Nokie, seriály sleduje na televizoru z roku 1989 a nesnáší moderní styl.
10:50
Kim Čong-un využívá seriál Squid Game k propagandě. „Jižní Korea je prohnilá kapitalismem,“ směje se propagandistický web.Kim Čong-un využívá seriál Squid Game k propagandě.„Jižní Korea je prohnilá kapitalismem,“ směje se propagandistický web.
10:10
Středa 13. 10. 2021