Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 15. 10. 2021
10:48
Miloslav Rozner přišel o poslaneckou imunitu. Policie se vrátí k jeho výrokům o koncentračním táboře v Letech.Miloslav Rozner přišel o poslaneckou imunitu. Policie se vrátí k jeho výrokům o koncentračním táboře v Letech.
8:43
Andrej Babiš se smiřuje s odchodem do opozice. „Budu pečlivě sledovat, jak nová vláda plní sliby,“ říká.Andrej Babiš se smiřuje s odchodem do opozice.„Budu pečlivě sledovat, jak nová vláda plní sliby,“ říká.
7:59
ÚVN se distancovala od výroků Vondráčka o zdraví Zemana. Mynář ho k prezidentovi na JIP pustil neoprávněně.ÚVN se distancovala od výroků Vondráčka o zdraví Zemana. Mynář ho k prezidentovi na JIP pustil neoprávněně.
Čtvrtek 14. 10. 2021
20:03
Rodiče z Indonésie dali svému dítěti osmnáct jmen. Úřady kvůli tomu nemohou vydat rodný list.Rodiče z Indonésie dali svému dítěti osmnáct jmen. Úřady kvůli tomu nemohou vydat rodný list.
18:33
Předseda Sněmovny Vondráček navštívil Miloše Zemana. Prezident svolal schůzi dolní komory na 8. listopadu.Předseda Sněmovny Vondráček navštívil Miloše Zemana. Prezident svolal schůzi dolní komory na 8. listopadu.
17:37
Kdo budou noví čeští ministři? V pracovních skupinách se již rýsují konkrétní jména.Kdo budou noví čeští ministři? V pracovních skupinách se již rýsují konkrétní jména.
16:39
Signal festival rozsvítí Prahu! Svátek světel nabídne tradiční trasy i virtuální prohlídku.Signal festival rozsvítí Prahu! Svátek světel nabídne tradiční trasy i virtuální prohlídku.
15:42
Fotbalová hra FIFA se možná bude jmenovat jinak. Organizace chce od EA miliardu dolarů jen za používání značky.Fotbalová hra FIFA se možná bude jmenovat jinak. Organizace chce od EA miliardu dolarů jen za používání značky.
15:18
14:17
Respirátory všude a restaurace jen pro očkované. Vláda uvažuje o zpřísnění opatření.Respirátory všude a restaurace jen pro očkované. Vláda uvažuje o zpřísnění opatření.