Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 15. 9. 2021
16:45
15:52
Prezident Miloš Zeman je stále v nemocnici. Shrnujeme, co víme o jeho hospitalizaci.Prezident Miloš Zeman je stále v nemocnici. Shrnujeme, co víme o jeho hospitalizaci.
13:44
Pandemie koronaviru sílí a nakažených přibývá. V úterý testy odhalily 553 nových případů nákazy.Pandemie koronaviru sílí a nakažených přibývá. V úterý testy odhalily 553 nových případů nákazy.
12:26
Christopher Nolan po 20 letech končí s Warner Bros. Nový film o atomové bombě natočí pro Universal Studios.
Úterý 14. 9. 2021
20:02
Vietnamský Tarzan zemřel. Prohrál boj s rakovinou jater.Vietnamský Tarzan zemřel. Prohrál boj s rakovinou jater.
19:25
„Moc na pana prezidenta myslím,“ napsal Babiš. „Těšíme se na brzké setkání, dá-li Bůh,“ vzkázal mu Ovčáček.„Moc na pana prezidenta myslím,“ napsal Babiš. „Těšíme se na brzké setkání, dá-li Bůh,“ vzkázal mu Ovčáček.
17:55
Pět dětí z Kalifornie přišlo o rodiče. Oba zemřeli jen několik dní po sobě na Covid-19.Pět dětí z Kalifornie přišlo o rodiče. Oba zemřeli jen několik dní po sobě na Covid-19.
14:59
Afrika je silně homofobní kontinent, uvádí studie. Může za to tradiční uvažování, náboženství i konzervativní političtí lídři.Afrika je silně homofobní kontinent, uvádí studie. Může za to tradiční uvažování, náboženství i konzervativní političtí lídři.