Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 23. 8. 2021
7:35
Angelina Jolie si založila Instagram kvůli konfliktu v Afghánistánu. Za tři hodiny měla přes dva miliony followerů.Angelina Jolie si založila Instagram kvůli konfliktu v Afghánistánu. Za tři hodiny měla přes dva miliony followerů.
Neděle 22. 8. 2021
19:04
Na Srí Lance výrazně zvýšili ochranu slonů. Turisté se na nich budou moci vozit jen v omezeném počtu.Na Srí Lance výrazně zvýšili ochranu slonů. Turisté se na nich budou moci vozit jen v omezeném počtu.
18:42
Nizozemský filmový festival zavede genderově neutrální ceny. Už nebude rozlišovat mužské a ženské kategorie.Nizozemský filmový festival zavede genderově neutrální ceny. Už nebude rozlišovat mužské a ženské kategorie.
17:57
Hotel Thermal konečně otevřel bazén. Kritizovaná rekonstrukce stála 140 milionů korun.Hotel Thermal konečně otevřel bazén. Kritizovaná rekonstrukce stála 140 milionů korun.
17:05
13:45
V Grónsku prší na místě, kde dosud jen sněžilo. Teplota výjimečně vystoupala nad bod mrazu.V Grónsku prší na místě, kde dosud jen sněžilo. Teplota výjimečně vystoupala nad bod mrazu.
8:17
Kendrick Lamar vydá nové album. Bude poslední pod vydavatelstvím, které ho přivedlo k hudbě.
Sobota 21. 8. 2021
19:30
80 školáků hromadně napadlo policistu v Hamburku. Kopali ho do hlavy a plivali na něj.80 školáků hromadně napadlo policistu v Hamburku. Kopali ho do hlavy a plivali na něj.
18:46