Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 1. 7. 2021
Středa 30. 6. 2021
18:18
Kim Čong-un opět ukazuje svou moc. Odvolal stranické špičky kvůli chybě ve zvládání epidemie.Kim Čong-un opět ukazuje svou moc. Odvolal stranické špičky kvůli chybě ve zvládání epidemie.
16:27
Neznámý pachatel držel v centru Českých Budějovic rukojmí. Zachránila ji zásahovka, z obchodu se ozývala střelba.Neznámý pachatel držel v centru Českých Budějovic rukojmí. Zachránila ji zásahovka, z obchodu se ozývala střelba.
15:03
Budovy společnosti Seznam musely být evakuovány. Anonym oznámil, že do jedné z nich umístil výbušninu.Budovy společnosti Seznam musely být evakuovány. Anonym oznámil, že do jedné z nich umístil výbušninu.
13:38
Střelec z Prahy chtěl útočit dál. V autě měl podomácku vyrobenou brokovnici.Střelec z Prahy chtěl útočit dál. V autě měl podomácku vyrobenou brokovnici.
13:14
Proč volit ČSSD? Na webu sociální demokracie se to nedozvíš, požadovaná kategorie nefunguje.Proč volit ČSSD? Na webu sociální demokracie se to nedozvíš, požadovaná kategorie nefunguje.
12:20
8:39
CODA je drama o teenagerce, která se musí starat o svou neslyšící rodinu. Zůstane navždy doma, nebo si splní svůj hudební sen?
8:16
Česko v noci zasáhly další silné bouřky. Popadané stromy a vydatný déšť způsobily na mnoha místech komplikace v dopravě.Česko v noci zasáhly další silné bouřky. Popadané stromy a vydatný déšť způsobily na mnoha místech komplikace v dopravě.