Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 12. 7. 2021
15:35
Harry a Meghan si kvůli ochraně klimatu pořídí jen dvě děti. Za osvícené rozhodnutí nyní dostanou ocenění.Harry a Meghan si kvůli ochraně klimatu pořídí jen dvě děti. Za osvícené rozhodnutí nyní dostanou ocenění.
8:17
Žena se pokusila otevřít dveře v letadle uprostřed letu. Personál ji proto přilepil k sedadlu lepící páskou.Žena se pokusila otevřít dveře v letadle uprostřed letu. Personál ji proto přilepil k sedadlu lepící páskou.
Neděle 11. 7. 2021
19:23
Plyšový kaktus rapuje polsky o kokainu a depresi. Čínská hračka pro děti pobouřila veřejnost.Plyšový kaktus rapuje polsky o kokainu a depresi. Čínská hračka pro děti pobouřila veřejnost.
17:29
Aktualizováno: Britský miliardář Richard Branson doletěl k hranici vesmíru. Svého soka Jeffa Bezose předběhl jen o pár dní.Aktualizováno: Britský miliardář Richard Branson doletěl k hranici vesmíru. Svého soka Jeffa Bezose předběhl jen o pár dní.
12:37
Svícení brankáři do očí laserem už vyšetřuje i policie. Za chování fanoušků musí Anglie zaplatit skoro 800 tisíc korun.Svícení brankáři do očí laserem už vyšetřuje i policie. Za chování fanoušků musí Anglie zaplatit skoro 800 tisíc korun.