Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 16. 6. 2021
Úterý 15. 6. 2021
18:28
16:59
Andrej Babiš ruší program. V úterý musel podstoupit akutní zdravotní vyšetření.Andrej Babiš ruší program. V úterý musel podstoupit akutní zdravotní vyšetření.
14:33
Šel vynést odpadky a domů už se nikdy nevrátil. Na muže v Praze spadla zeď a zabila ho.Šel vynést odpadky a domů už se nikdy nevrátil. Na muže v Praze spadla zeď a zabila ho.
14:18
Post Malone se pochlubil novými diamantovými tesáky. Zaplatil za ně více než 32 milionů korun.Post Malone se pochlubil novými diamantovými tesáky. Zaplatil za ně více než 32 milionů korun.
11:56
Billie Eilish připravuje nové tenisky ve spolupráci s brandem Jordan. Zářivě zelené sneakers by měly jít do prodeje již brzy.Billie Eilish připravuje nové tenisky ve spolupráci s brandem Jordan. Zářivě zelené sneakers by měly jít do prodeje již brzy.
9:59
V Age of Empires 2 si budeš moci zahrát za Čechy. Po více než 20 letech ti legendární videohra nabídne vozové hradby i Jana Žižku.V Age of Empires 2 si budeš moci zahrát za Čechy. Po více než 20 letech ti legendární videohra nabídne vozové hradby i Jana Žižku.